Billeje Alicante

Afsnit til billeje i Alicante

Med egen lejebil på ferien i Alicante får du en høj grad af fleksibilitet. Du kan besøge forskellige strande i området, tage i badeland eller besøge en dyrepark.

Alicante er spaniernes foretrukne feriemål. Og med varm temperatur året rundt, gode strande, masser af golfbaner og flotte kulturelle og naturlige seværdigheder er det heller ikke så underligt. Med en bil kan du nemt komme rundt til alt det, du ønsker at se og opleve.

Biludlejning i Alicante

Som en populær feriedestination er der selvfølgelig et utal af forskellige biludlejningsfirmaer til stede i Alicante. Det er for eksempel internationale firmaer, som Avis, Europcar, Hertz og Sixt, og nationale og regionale firmaer, som Key’n Go, Record Go, Flizzr og Goldcar.

Med de mange forskellige biludlejningsfirmaer kan det selvfølgelig være svært for dig at danne dig et overblik over priser, biltyper og meget andet på tværs af de forskellige firmaer. Det kan tage lang tid, hvis du skal undersøge alle de forskellige firmaer individuelt.

Når du er på udkig efter billig billeje i Alicante, er det derfor langt smartere for dig, at du bruger vores service. Her skal du bare indtaste destination, hvor længe du skal være der, og hvor gammel chaufføren er. Herefter får du vist de biler, der er ledige på det tidspunkt, du skal afsted. Det er selvfølgelig muligt at leje alle bilerne via nettet.

Med vores service, der går på tværs af firmaer, kan du nemt finde frem til den billigste bil til din ferie. På den måde er det hurtigt ude af verdenen, og du kan derefter begynde at beskæftige dig med noget mere spændende. For eksempel hvad du skal se og opleve på ferien.

Sådan finder du det billigste sted at leje bil i Alicante

Seværdigheder der er værd at køre efter i Alicante

Et stort trækplaster for mange i nærheden af Alicante er strandene. Alicante ligger på Costa Brava, der byder på masser af lækre badestrande, som:

  • Platja de Treumal
  • Platja de Santa Christina
  • Sant Pol


Selvom du bor ved en lækker badestrand, kan det være rart at besøge en anden også for at få noget afveksling.

Bliver du træt af stranden, kan du selvfølgelig også tage i det store badeland, Aqualandia, der ligger 30 minutters kørsel fra Alicante. Her kan du svømme med søløver, prøve nogle af de mange rutsjebaner og dykke ind i et vandfald.

En anden seværdighed for hele familien er Vergel Safaripark, der ligger en times kørsel fra Alicante. Her er det et must, at du er i bil, da en stor del af oplevelsen er, at du selv kan køre rundt mellem dyrene. Herudover er der også en forlystelsespark og et område med ponyer, grise og lignende, hvor I kan komme ud at gå.

Ønsker du at udforske andre dele af det populære land i syden, så læs om flere seværdigheder og find billige priser på billeje i Spanien, her.

God tur til Alicante!