Billeje Californien

Afsnit til billeje i Californien

Går din næste tur til Californien ved den amerikanske vestkyst, er der mange fordele ved at leje en bil. For det er klart den mest praktiske, fleksible og komfortable måde at transportere dig selv på. Og gør det nemt, at komme rundt til alle seværdighederne. Læs mere om biludlejning i Californien, og hvad du bør se, når du har din egen lejebil at røre rundt i.

Selv om Californien ikke engang er den største delstat i USA, er afstandene store. Men mulighederne for offentlig transport er ikke helt så optimale, som vi kender det herhjemme fra.

Derfor er den nemmeste måde at komme rundt på at leje en bil i Californien og køre selv. Det giver dig både større frihed, og en god mulighed for at se meget mere af den spændende natur og de mange seværdigheder, som gemmer sig over hele staten.

Billig biludlejning i Californien

Der er mange muligheder for at booke lejebil i Californien. Det letteste er at vælge en af de internationale udbydere som for eksempel Hertz, Europcar eller Rentalcar. De ligger centralt, og er nemme at finde. Men til gengæld er de typisk også dyrere end de mindre kendte amerikanske kæder som Dollar, Alamo og Thrifty. Samt de helt lokale biludlejere som tit findes hos diverse mekanikere, benzinstationer eller bilforhandlere.

Det store udbud betyder, at du skal bruge meget tid på at finde den billigste – eller sjoveste – billeje, hvis du vil gøre det selv. Det slipper du for, hvis du bruger vores prissammenligningstjeneste. Her kan du lynhurtigt få overblik over dine muligheder, bare ved at angive:

  • Den by i Californien, du kører ud fra
  • Hvornår du skal bruge bilen fra og til
  • Chaufførens alder


Så får du en liste over alle de biler, som de enkelte udlejningsbureauer har ledige i den pågældende periode. Og kan booke bilen online, så den står klar til dig, når du kommer frem.

Hvad kan du se, når du lejer en bil i Californien (Los Angeles)?

Når du har lejet dig en lækker bil, åbner der sig et sandt overflødighedshorn af muligheder i USA’s tredjestørste delstat.

Her er et hav af både kulturelle og naturmæssige oplevelser, der venter på dig. Du kan tage en tur helt ud til vestkysten og dyppe dig i Stillehavet fra en af de flotte strande i nærheden af San Diego. Du kan også køre en tur til Legoland. Det er bestemt også værd at besøge for en dansker.

Eller hvad med at vende bilen mod Los Angeles og besøg Beverly Hills og Hollywood, som næsten kan få dig til at føle som en berømt filmstjerne? Du må heller ikke snyde dig selv for at se den legendariske Golden Gate Bridge, der forbinder San Fransisco Bay med Stillehavet. Og selve San Fransisco er absolut også et besøg værd.

Du kan også bare køre en tur ud i det blå og opleve både stor frodighed, høje bjerge, uendelige ørkener og enorme skove.

Med andre ord er der til mange timer og dages mangfoldige oplevelser i the Golden State, California. Det tilnavn fik delstaten, da guldfeberen rasede midt i 1800-tallet – og også statsblomsten, guldvalmuen, har været med til at holde fast i det meget passende tilnavn.

Og er det ikke nok, kan du tage et smut ind i nabostaten Nevada, og besøge Las Vegas – den glamourøse gamblerby over dem alle.

Det er bare nogle af de muligheder, du får med en lejebil, som du har fundet gennem Billejer.dk – prissammenligner biludlejning.