Billeje Færøerne

Afsnit til billeje på Færøerne

Med en lejebil på Færøerne kan du nemt komme rundt til de mange seværdigheder, som små isolerede landsbyer, vandfald og udsigtspunkter.

Ved at leje bil, når du holder ferie på Færøerne, får du virkelig en høj grad af fleksibilitet. Selvom der er busruter til mange byer, kører busserne ikke så ofte. Du er derfor meget afhængig af at nå en bestemt afgang for at komme afsted i god tid – og for ikke at komme for sent hjem.

Biludlejning på Færøerne

Ankommer du til Vagar Lufthavn som de fleste turister, vil det mest oplagte være, at du lejer bilen dér. Så har du bil hele ferien. Du finder de store biludlejningsfirmaer, som Sixt, Alamo og Avis, men også mindre firmaer, som Enterprise, Arctic og Just Drive.

Vil du kun leje bil i en dag eller i et par dage, eller ankommer du med Smyril Line fra Danmark, er biludlejning i Thorshavn selvfølgelig også en mulighed. Her finder du internationale firmaer, som Sixt, og lokale firmaer, som 62°N, RentYourCar.fo og Bilrøkt.fo.

Med et stort udvalg af særligt mere lokale firmaer kan det være svært at gennemskue, hvor du kan leje den billigste bil henne. Du kan ende med at bruge meget tid på at se på de forskellige firmaers hjemmesider.

Med vores service kan du nemt og hurtigt finde frem til den billigste lejebil på Færøerne i den periode, hvor du er der. Du skal bare indtaste, hvor du vil hente bilen, hvornår du er afsted, og hvor gammel chaufføren er. Så får du vist de lejebiler, der er relevante for dig på tværs af firmaer. Alle lejebilerne kan selvfølgelig bookes online.

På den måde kan du altså hurtigt få styr på det med lejebilen og kaste dig over nogle af de mere spændende forberedelser til din kommende ferie på Færøerne. For eksempel hvad du skal opleve.

Sådan finder du det billigste sted at leje bil på Færøerne

Seværdigheder, der er værd at køre efter på Færøerne

Nogle af de største attraktioner på Færøerne er naturen. Og her er du nødt til at køre for at opleve den. Mange steder er det ikke muligt at komme frem med offentlig transport.

  • Mulafossur vandfaldet er en af de mest populære seværdigheder på Færøerne. Det er et 60 meter højt, tyndt vandfald, som du kan se fra et udsigtspunkt på en klippe over for. Det tager en time at køre til vandfaldet fra Thorshavn.
  • Saksun er en lille landsby, hvor husene har græstag. Landsbyen ligger utrolig smukt og isoleret mellem klipperne. Det tager en time at køre dertil fra Thorshavn.
  • Kallur Fyrtårnet er en bygning, der også ligger utroligt smukt mellem de græsklædte højdedrag. Det blev særligt kendt, da det var med i James Bond filmen ”No Time to Die”. For at komme dertil skal du køre til Klaksvik, 45 minutters kørsel fra Thorshavn, og derefter tage en færge.
  • Gjogv er også en lille landsby. Den byder på smukke farverige huse i et barskt, men alligevel grønt landskab. Der er en hyggelig restaurant i byen. Det tager en time fra Thorshavn at komme dertil i bil.


God tur til Færøerne!