Billeje Florida

Afsnit til billeje i Florida

Når du rejser hele vejen over til ”The Sunshine State”, bør du leje en bil, når du kommer til Florida. Den sydligste stat i USA har nemlig store, åbne vidder, 1.200 km lange sandstrande og andre skønne natur- og kulturoplevelser at byde på. Og det er let at finde biludlejning i Florida eller Miami. For der findes mange udbydere. Få overblik her, og book online i dag.

Du er ikke noget uden en bil, når du kommer til Florida i USA.

For selv om du sagtens kan tage busser og tog, kan der være langt fra stationen og til det sted, du skal besøge. Derfor er det nemmeste at leje en bil i Florida – eller Miami, hvis du kommer ind i staten via den populære og meget kendte havneby på Floridas østkyst – og køre hele vejen selv.

Det giver dig samtidig mulighed for at få en række spændende oplevelser med på turen, som du ellers havde måttet undvære.

Biludlejning i Florida og Miami

Der er mange udbydere, som tilbyder billig biludlejning i Florida og Miami.

Både i lufthavnene og i de fleste lidt større byer møder du nogle kendte biludlejningsfirmaer som Hertz, Europcar, Sixt og Rentalcars.

Men inden du bare styrer direkte mod dem, er det værd at tjekke lokale udlejningsfirmaer som Zezgo, Easirent, og Clubs Car Rental. Her er priserne oftest billigere, og bilerne mere amerikanske.

Med så mange muligheder for at leje biler i Florida, kan det være svært at få overblik. Samtidig er det en god ide, at få den slags praktiske detaljer på plads, før du rejser hjemmefra. Så ved du, at der står en bil og venter på dig, når du kommer frem.

Bruger du vores prissammenligningstjeneste, kan du få overblik over biludlejning i både Miami og de andre byer i Florida. Alt hvad du skal gøre, er at angive:

  • Din destination
  • Din start- og slutdato
  • Chaufførens alder


Så få du en oversigt over hvilke udlejningsfirmaer og biler, der er ledige, når du har brug for dem. Og kan nemt booke bilen online, så du ved, den er klar, når du kommer.

Billig leje af bil i Florida

Hvilke seværdigheder er der i Florida?

Uanset hvor længe du skal opholde dig i Florida, er det en stor fordel for dig at have en bil at køre rundt i. Afstandene er store i Florida. Og måske har du tid og lyst til at tage en afstikker til en seværdighed, som ikke ligger lige om hjørnet.

Og med egen lejebil får du nemmere ved at opleve det helt fantastiske landskab, som den nærmest uendelige sandstrand udgør. Hvem kan ikke se selv på Miami Beach? For i Florida er det stort set sommer året rundt, og den fladeste og mest sydligt beliggende stat i USA har da også masser af sol, sommer og strand at byde på. Længere inde i landet kan du møde nogle af de 7.800 søer, som ligger i Florida.

Vil du gerne have nogle andre oplevelser med, så sæt dig bag rattet i din lejede bil, og sæt kursen mod det interessante Kennedy Space Center ved Cape Canaveral. Eller tag på heldagstur i det meget overvældende og underholdende Walt Disney World? Eller tjek madmarkedet i Little Havana. Eller tag på snorkeltur mellem søkøerne hos Plantation Adventure Center i Crystal River.

Vil du gerne have så meget som muligt med. Så læg en plan hjemmefra, og husk at tage højde for afstandene. Og find en billig lejebil, som har masser af køreglæde. For du kommer nemt til at bruge masser af tid på vejen, når du skal fra det ene sted til det andet.