Billeje Italien

Afsnit til billeje i Italien

Det langstrakte støvleformede land mod syd har altid været et populært rejsemål for danskere. Ud over det venlige klima og den lange kyststrækning så har Italien også en masse andet at byde på. Når du besøger Italien, så kan transporten foregå på mange måder. Du kan enten selv køre hele vejen, eller du kan lade dig transportere med tog eller fly. Når du så er på destinationen, så kan du med fordel benytte dig af den lokale billige biludlejning.

Skal du til Italien, kan der være mange penge at spare ved at rejse med fly eller tog, og så leje en bil lokalt i Italien, når du kommer frem. Særligt hvis du vælger at leje en bil hos en mindre udbyder, mens du er i Italien.

Men en lejebil er det nemt at komme omkring i lokalområdet – og kan også nemt tage en længere køretur til en anden by eller en anden af de i alt 20 regioner, som landet er opdelt i.

Biludlejning i Italien

Der er flere udbydere, som kan leje dig en bil under dit ophold i Italien. Både i lufthavne, ved de store togstationer og i de større byer er det muligt at leje en bil. Her vil du nemt kunne få øje på de helt store udbydere som for eksempel Avis, Rentalcars og Sixt.

Men der findes også en del lokale, landsdækkende udlejningsfirmaer og helt små lokale udbydere, som kan leje dig en god bil til en god pris.

Den helt billige biludlejning får du faktisk tit hos de små, lokale udlejere. Her skal du bare være sikker på, hvem der har forsikringsansvaret – og eventuelt bede om at få udlejningskontrakten på engelsk, hvis du er i tvivl om forholdene.

Da Italien er et ret stort land, og der dermed findes et uoverskueligt antal af både større og mindre biludlejningsfirmaer, kan du med stor fordel tjekke vores overskuelige prissammenligningsside her.

Her skal du bare angive:

 • Din destination
 • Datoer for start og slut
 • Chaufførens alder


Så får du en let overskuelig liste over de udlejningsmuligheder, der er i det pågældende område i Italien i den pågældende periode. Det gør det nemt at finde den rigtige biludlejning i Italien.

Så snart du har besluttet dig, kan du booke bilen online bare ved at klikke på Booking-knappen ud for udlejeren i oversigten.

Sådan finder du nemt den billigste biludlejning i Italien

Hvad vil du gerne opleve, når du er i Italien

Uanset hvor og hvor længe du skal være i Italien, så vil der være et hav at oplevelser, der venter på dig. Når du har adgang til en lejebil, så er det nemt for dig at komme omkring. Det gælder både, hvis du er der på en forlænget weekend, eller du skal være i landet i flere uger.

Læg en realistisk plan, så du også får slappet af og nydt lokalområdet under dit ophold i bella Italia. Afhængigt af hvor i landet, du skal have din base, så vil der være nogle populære turistmål, som du næsten er nødt til at besøge.

Det kan for eksempel være den billedskønne Amalfi-kyst, som findes på UNESCO’s verdensarv-liste. Det kan være det skæve tårn i Pisa eller det charmerende Toscana med de romantiske småbyer på stribe. Måske går turen til Gardasøen eller det charmerende Firenze, som du nemt kan forelske dig i.

Er afstanden overkommelig, så er Den evige Stad Rom simpelthen et must at opleve. Her kan du opleve spændende seværdigheder som:

 • Colosseum
 • Pantheon
 • Trevi Fontænen
 • Vatikanet
 • Forum Romanum
 • Piazza Navona
 • Villa Borghese
 • Stadio Olimpico

Du anbefales dog ikke at køre selv igennem centrum af Rom. Det er mest for de lokalkendte og for de bilejere, der ikke er så sarte med hensyn til bilens ydre.

Vær din egen turistfører, når du besøger Italien. Der er mange fordele ved at leje en bil, når du besøger Italien. Og med mobilens GPS finder du nemt vej i din lejebil.

Læs eventuelt også vores guide og find lejebil i Milano eller book billeje i Rom ved hjælp af vores unikke prissammenligner.