Billeje Malaga

Afsnit til billeje i Malaga

Går turen til Malaga, kan en lejebil være en god mulighed for at se seværdigheder uden for byen som slottet Alhambra og halvøen Gibraltar. Med vores tjeneste kan du enkelt og hurtigt finde en lejebil for en kortere eller længere periode. Det gør leje af bil i Malaga langt nemmere.

Malaga er en populær by at tage på storbyferie i, eller bruge som base for en tur til en af de mange lækre strande i området.

Vejret er mildt, selv om vinteren, og der er en smuk og anderledes natur, god mad og masser af kulturelle oplevelser. Og er du til sol, varme og badestrand, er det den helt perfekte destination.

Biludlejning i Malaga

Da Malaga er et populært rejsemål for både danskere og mange andre nationaliteter, er der selvfølgelig et væld af forskellige biludlejningsfirmaer at finde i byen. Det er for eksempel internationale kæder som AVIS, Hertz, EuropCar og Sixt. Derudover er der også en række lokale eller regionale selskaber som Wiber, Goldcar og Record Go.

Du har både mulighed for at finde kontorer i selve Malaga by, hvor du kan hente bilen, og i lufthavnen. Er du interesseret i at have bil under hele opholdet, kan det oftest være smartest med billeje i Malaga Lufthavn. Har du kun brug for den til en enkelt eller et par dage, kan du i stedet afhente den på et af kontorerne inde i byen.

Den høje konkurrence giver selvfølgelig nogle meget lave priser. Men det kan være svært at overskue det store udbud af firmaer og biler.

For at gøre det nemmere for dig at finde biludlejning i Malaga, kan du bruge vores tjeneste. Den hjælper dig til hurtigt at få et overblik over de forskellige udlejningsfirmaer. Du slipper derfor, for at skulle besøge de enkelte firmaers hjemmesider og bruge meget tid på research.

For at bruge tjenesten indtaster du bare, hvor du skal hen, hvor længe du skal være væk, og chaufførens alder. Du får derefter vist de lejebiler, der er ledige i Malaga i perioden, hvor du er der, og hvor meget de koster.

Alle de biler, du finder gennem vores tjeneste, kan selvfølgelig bookes online.

Find nemt det billigste sted at leje bil i Malaga

Seværdigheder i Malaga

Malaga byder på et væld af spændende seværdigheder. Som Pablo Picassos fødeby er det selvfølgelig først og fremmest oplagt, at du besøger Museo Picasso Malaga, hvor du kan se en række af hans værker.

Er du til vilde naturoplevelser, bør du bruge en dag på at se det storslåede El Caminito del Rey: En serie af hængebroer, der hænger udspændt i en kløft højt over en flod.