Billeje Mallorca Lufthavn

Afsnit til billeje i Mallorca Lufthavn

Når du lejer bil allerede i Mallorca Lufthavn, behøver du aldrig at vente på at kunne komme afsted. Bilen gør det nemt at komme rundt på øen og besøge forskellige strande eller se nogle af øens mange seværdigheder.

Ved at leje en bil i Mallorca Lufthavn har du bil i hele ferien og kan derfor nemt komme rundt. Du slipper for at skulle med offentlig transport på noget tidspunkt, når du har egen bil. På den måde slipper du både for ventetid og for at skulle sætte dig ind i en køreplan på spansk.

Biludlejning i Mallorca Lufthavn

I Mallorca Lufthavn finder du en række af de internationale biludlejningsfirmaer, som Hertz, Avis, Budget og EuropCar. Derudover finder du også en række nationale og regionale selskaber, som Wiber, Record Go og Goldcar.

Med så mange selskaber repræsenteret kan du selvfølgelig ende med at bruge noget tid på at sætte dig ind i, hvilket selskab der vil være billigst for dig at leje hos. Ikke mindst hvis du skal ind at se på hver enkelt selskabs hjemmeside.

Her er det dog langt smartere for dig, at du benytter dig af vores service til at finde frem til den billigste lejebil til dine behov, når du er på Mallorca. Med vores service skal du nemlig bare indtaste, hvor du skal hen, hvornår du ankommer, hvornår du tager afsted, og hvor gammel chaufføren er, derefter får du vist alle de selskaber, der tilbyder online booking.

Ved at bruge vores service kan du hurtigt få styr på leje af bilen. Herefter kan du gå i gang med at planlægge alle de andre detaljer for din ferie. For eksempel hvad du skal se.

Find billigste sted at leje bil i Mallorca Lufthavn

Seværdigheder, der er værd at køre efter fra Mallorca Lufthavn

Ud over at du kan bruge en bil til at køre til og fra dit hotel, er en bil selvfølgelig også helt uundværlig til at komme rundt på øen. Mallorca er en lille ø – det tager kun lidt over en time at køre fra den ene ende til den anden. Derfor kommer du ikke til at bruge lang tid på at transportere dig rundt, når du gerne vil opleve andre områder af øen.

Først og fremmest er Mallorca selvfølgelig kendt for sine gode strande. Det er for eksempel Es Calo del Moro, S’Amarador og Cala Formentor. Selvom du bor lige ved en strand i forvejen, kan det give en god afveksling, at du kører ud og besøger en anden – og der er mange smukke strande på Mallorca.

Derudover byder øen også på historiske og kulturelle oplevelser, modsat hvad du måske havde forestillet dig. Har du brug for en dag, hvor du laver noget helt andet end at ligge på stranden, kan du for eksempel besøge Alcudias gamle bymure og byporte og Sant Jaume kirken. Alcudia ligger i den nordlige del af øen – cirka 45 minutter i bil fra Palma.

God tur til Mallorca!