Billeje Mallorca

Afsnit til billeje på Mallorca

Ved at leje bil på Mallorca kan du hurtigt komme rundt til de mange seværdigheder på øen. Så kan du samtidig få en pause fra at ligge på stranden. Men der er mange steder at leje bil på Mallorca – så hvordan finder du det billigste? Det kan du finde ud af med vores prissammenligningstjeneste her på siden.

For mange danskere er Mallorca symbolet på den ultimative afslapning og daseferie. Der kan du ligge på stranden hele dagen, spise lækker mad om aftenen og tage ud at feste – hvis du vil. Øen har nemlig områder for både unge og familier.

Biludlejning på Mallorca

På Mallorca finder du selvfølgelig alle de store biludlejningsfirmaer. Det er for eksempel Hertz, AVIS, EuropCar, Budget og Sixt. Derudover finder du også en række firmaer, der koncentrerer sig om Spanien eller Sydeuropa. Det er for eksempel Wiber, Record Go, Goldcar og ClickRent. Og så de helt lokale.

Udover at kunne leje biler, er der for eksempel også populært at leje scootere til at køre rundt med på Mallorca. Afstandene er ikke så store, vejret er godt, og det er derfor en fantastisk måde at komme rundt på.

Du vil helt sikkert kunne finde mange lokale bureauer, der udlejer scootere. Men vær opmærksom på, at selvom det måske er billigt, er det ikke sikkert, at de har styr på forsikringerne.

Den store konkurrence mellem de etablerede firmaer betyder, at priserne på både leje af scootere og biler stadig er rimelig lave. Derfor er der ingen grund til at gå på kompromis med ordentlige forsikringer og i sidste ende din egen sikkerhed.

Med så mange muligheder for at leje en billig bil på Mallorca eller billeje i Mallorca Lufthavn, kan det nemt ende med at tage lang tid for dig at finde det billigste sted, hvor de har den bil, du ønsker. Med vores tjeneste kan du dog få et hurtigt overblik på tværs af biludlejningsselskaberne. Vi viser altid kun de biler, der er ledige i den periode, som du har søgt på.

For at bruge tjenesten skal du bare indtaste, hvor du skal hen, hvor længe du skal være der, og hvor gammel chaufføren er.

Så får du vist alle tilgængelige biler – og scootere, hvis du ønsker det. Du kan derfor hurtigt og enkelt vælge den bil, der passer til din ferie. Derefter kan du gå i gang med at planlægge andre aspekter af ferien.

For eksempel, hvad du gerne vil se.

Sådan finder du det billigste sted at leje bil på Mallorca

Seværdigheder, der er værd at køre efter på Mallorca

Er du på ferie med familien, og vil I have en pause fra stranden, er det nærmest et must, at I bruger en dag i Katmandu Park. Den ligger i Magaluf kun en halv times kørsel fra Palma de Mallorca. Parken byder på soppebassiner, vandrutsjebaner og mange andre forlystelser for store og små.

Det er ikke alle, der ved det, men Mallorca byder også på meget smuk natur. Området Serra de Tramuntana lidt over en halv times kørsel fra Palma de Mallorca byder på smukke bjerge, dybblå søer og hyggelige landsbyer. Er du vild med at vandre, er det et perfekt sted at besøge.

En anden storslået naturoplevelse får du i Cuevas del Drach eller Dragegrotterne, som vi ville kalde dem på dansk. De ligger på den modsatte side af øen i forhold til Palma de Mallorca. Men øen er ikke større, end at det kun tager en time i bil. Der er sat kunstigt lys op i grotterne, hvor du sejler rundt i små både.

Derudover kan du selvfølgelige også bruge bilen til at køre rundt til nogle af de strande, som øen er så kendt for. Det er for eksempel Cala Gran, Playa Santa Ponsa og Cala Millor.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde god og billig billeje samt rigtig god tur til Mallorca!