Billeje New York

Afsnit til billeje i New York

Måske bliver du helt svedt ved tanken om at skulle leje bil i New York City, og køre selv. Det er helt forståeligt. For i den mest folkerige by i USA kræver det sin bilist at både køre og parkere en bil. Men samtidig giver det dig større frihed – også til at køre ud af The big Apple og opleve helt andre sider af staten New York.

Det er nemt at finde et biludlejningsfirma i New York. Allerede i lufthavnen møder du skilte fra nogen af de internationale udbydere som for eksempel Hertz, Avis, Rentalcars og Sixt. Det gør det let at leje bil, når du kommer frem.

Men planlægger du turen hjemmefra, kan du nemt finde en meget billigere løsning – og tilmed booke lejebilen online, så det står klar til dig, når du kommer til New York.

Lej bil i New York hos en lokal biludlejer

Det kan nemlig rigtig godt betale sig at leje bilen hos en af de mindre kende amerikanske udlejningsbureauer som Dollar, Alamo og Thrifty eller en lokal biludlejning i New York. Her får du en meget billigere billeje på de samme vilkår og med samme tryghed som hos de store.

Så der er muligheder nok for at leje bil i New York. Problemet er, at det er danne dig et overblik, uden at du skal bruge en masse tid og søgen på nettet på at finde den bedste pris.

Men bruger du vores prissammenligningstjeneste her på siden, kan du nemt få overblik over dine muligheder – og er tilmed sikker på, både at de viste biler er ledige i den periode du skal bruge dem, og at du kan booke bilen online direkte hos udbyderen.

Alt hvad du skal gøre, er at oplyse:

  • Din destination – New York
  • Lejens start- og sluttidspunkt
  • Chaufførens alder

Så kan du lyn hurtigt finde den bil, du allerhelst vil cruise rundt i, mens du er i New York.

Billig biludlejning i New York

Derfor er det smart at leje en bil i New York

Uanset hvor længe dit ophold i New York varer, så kan det give rigtig god mening at leje en bil, mens du er der. Har du oplevet The City that never Sleeps før, så har du måske behov for også at opleve noget andet, nu du er rejst så langt. Er du der for første gang, eller blot i nogle få dage, så har du rigeligt med oplevelser i selve byen.

Har du brug for en pause fra byens puls, Manhattan, menneskemylderet og Times Square, så kan du eventuelt søge mod den store Central Park eller tage en tur ud på Liberty Island og hilse på Frihedsgudinden, som troner ved indsejlingen til New Yorks havn.

Du kan også sætte dig ind i din lejede bil og køre en tur ud i selve staten New York. Eller besøge en af nabostaterne som f.eks. Massachusetts, Connecticut, Rhode Island eller Pennsylvania. Her venter der dig mange forskellige natur- og kulturoplevelser, som du nemt og bekvemt kan komme til i bil.

Undersøg, hvad du kan nå at se i den periode, du er der. Det giver dig et meget mere nuanceret billede af, hvad der findes omkring selve New York City. Det er blandt andet derfor, at det er rigtig god idé med biludlejning i New York. Det giver dig en større radius at søge dine unikke oplevelser i.