Billeje Rom

Afsnit til billeje i Rom

Skal du snart en tur til Rom? Uanset om du har været der før, eller det er din første tur, så vil der nok være nogle seværdigheder, som du stadig har til gode at få oplevet. Den evige stad har utroligt meget at byde på, og bliver ved med at have nye spændende ting at byde på. Vil du nemmest rundt i Rom og omegn, er det en stor fordel at vælge billeje i Rom. Det kan vi hjælpe dig med.

Det er nemt at finde biler til leje i Rom. Allerede i lufthavnen eller på togstationen kan du finde reklamer eller stande, der opfordrer dig til at benytte netop det pågældende udlejningsfirma.

Begge steder finder du typisk de velkendte internationale biludlejningsfirmaer som f.eks. Avis, Hertz, Europcar, Skyscanner og så videre.

Gå efter de små lokale biludlejningsfirmaer

De kan være glimrende, og er klart det mest trygge valg. Men deres prisniveau er typisk en del højere end det, du finder enten hos f.eks. den landsdækkende biludlejningskæde Autoitalia, eller hos de små helt lokale firmaer.

Det er her, du finder de bedste priser på biludlejning i Rom. Tilmed på samme gunstige vilkår som de internationale biludlejningsfirmaer har. Men husk nu at tjekke dem. Særligt hvis lejen er meget billig. For så er der sjældent forsikring inkluderet – og så kan det pludselig blive meget dyrt at leje bil i Rom.

Med så mange udlejningsfirmaer synes det nærmest umuligt at finde det, som passer bedst til både dit behov og budget. Men bruger du vores prissammenligningstjeneste, bliver det straks meget nemmere.

Her angiver du bare:

  • Din destination
  • Din begyndelses- og slutdato
  • Chaufførens alder


Så får du præsenteret de ledige biler som de forskellige udlejningsfirmaer har til rådighed i den valgte tidsperiode. Sorterer du listen efter pris, kan du nemt finde den billigste billeje i Rom. Du kan også vælge efter biltype, så du er sikker på at få en bil, der passer til dine behov.

Ud for hver bil kan du se totalprisen på billejen i perioden, og klikke dig direkte videre til udlejningsfirmaets online booking.

Så er du sikker på, at du har en bil holdende klar, når du ankommer til den evig stad.

Så nemt finder du billig biludlejning i Rom

Hvad vil du gerne se i Rom?

Uanset om du blot skal være i Rom i et par dage på forretningsrejse, holde en forlænget weekend eller tilbringe flere uger i  byen, bliver der forhåbentlig tid til at se nogle af de mange seværdigheder, som Rom og omegn har at byde på.

Med din lejede bil til rådighed får du ekstra gode muligheder for at komme omkring. Skal du se meget i det indre af det gamle Rom, som for eksempel det ikoniske Fontana di Trevi, det charmerende område Trastevere, eller det imponerende tempel Pantheon, så kan det gøres i bil. Men det er faktisk mere praktisk og mindre stressende at gøre det til fods.

Du kan nok bedre køre hen til den overdådige Basilica di San Pietro in Vaticano (Peterskirken), til Forum Romanum og til det storslåede og ikoniske Colosseum, som ligger lidt i udkanten af byen. Du kan også køre op på en af de højeste af de syv høje, som udgør Rom og lade dig betage af den overvældende udsigt derfra.

Vil du lidt længere væk fra Italiens hovedstad, kan du for eksempel køre en tur ud i det blå og bare opleve, hvad du kommer forbi. Du kan også vælge udflugtsmål som Pompeji, Amalfikysten eller andre steder, som du nemt kan komme til, når du har en komfortabel lejebil at køre i.

Lej en bil når du er i Rom, og lær at køre som en ægte romer. Find også flere biludlejningsfirmaer i Italien i vores fulde oversigt.