Billeje Spanien

Afsnit til billeje i Spanien

Spanien er et stort land, og hvis du vil uden for byerne, er det smart, at du har en bil. Det giver hurtigere adgang til langt flere seværdigheder. Heldigvis har du mange muligheder for at leje en bil i Spanien, og med vores service bliver det endnu nemmere.

Med en lejebil på ferien i Spanien kan du nemt komme rundt til selv mindre tilgængelige seværdigheder. Det er med til at bevare en fleksibilitet, at du ikke skal vente på offentlig transport – og slipper for at sætte dig ind i køreplaner på spansk. Skal du på badeferie, er det guld værd at kunne komme alle tingene ind i bilen og køre til stranden.

Biludlejning i Spanien

I Spanien finder du selvfølgelig alle de store biludlejningsfirmaer, som Avis, Budget, Europcar, Sixt og Hertz. Derudover findes der også en række nationale og sydeuropæiske firmaer, som vi ikke har herhjemme. Det er blandt andet Centauro, Goldcar og Edilfar Rent.

Typisk finder du et stort udvalg af biludlejningsfirmaer i de større internationale lufthavne som Mallorca Lufthavn og Malaga Lufthavn. Vil du være sikret en bil på hele ferien, er det derfor smartest, at du lejer en dér. Så slipper du også for transport til og fra byen i taxa eller offentlig transport.

Vil du kun leje bil en enkelt eller få dage ud af en længere ferie, kan du dog også sagtens finde biludlejningsfirmaer inde i byernes centrum. Du behøver altså ikke at tage helt ud til en lufthavn for at hente en bil.

Med de mange selskaber og de mange muligheder for at hente en bil kan det hurtigt blive svært at overskue, hvad dine muligheder er, og ikke mindst hvad der vil være det billigste for dig at gøre.

Her på vores side kan du få stor hjælp til at finde den billigste lejebil til din tur til Spanien. I vores søgemaskine indtaster du bare, hvor du skal hen, hvor længe du skal være der, og hvor gammel chaufføren er. Herefter får du en liste over alle de ledige udlejningsbiler i den periode og ikke mindst prisen på dem. Alle bilerne kan selvfølgelig bestilles online.

Med vores service kan du altså hurtigt få styr på det med at leje en bil. Herefter kan du begynde koncentrere dig om nogle af de lidt mere spændende forberedelser. For eksempel hvilke seværdigheder og andet du skal se på ferien.

Sådan finder du den billigste lejebil i Spanien

Seværdigheder, der er værd at køre efter i Spanien

Byerne i Spanien byder på et væld af seværdigheder i sig selv, men dem behøver du jo ikke en bil for at komme ud at se. I stedet er en bil oplagt, hvis du gerne vil ud at se nærmere på den storslåede spanske natur, fjerntliggende, små landsbyer og historiske monumenter.

  • Picos de Europa – Spaniens næststørste nationalpark og byder på et væld af vandreture. Ligger 4,5 timers kørsel fra Madrid og 2,5 timers kørsel fra Bilbao.
  • Cueva de Tito Bustillo – Byder på smukke hulemalerier af heste. Malerierne der er mellem 12.000 og 17.000 år gamle. Ligger 2 timer og 15 minutters kørsel fra Bilbao og omkring 5 timer fra Madrid.
  • La Geoda de Pulpi – En smuk krystalhule 60 meter under jorden, hvor du kan komme på en guidet tur. Ligger omkring 2 timer i lejebil fra Alicante og 3 timer og 15 minutter fra Malaga i lejebil.
  • Alhambra – Middelalderbyen og -befæstningen er et flot eksempel på maurisk byggestil og er Spaniens største turistattraktion. Det ligger 1,5 timers kørsel fra Malaga.
  • San Lorenzo Escorial – Det store kloster tog 20 år at bygge og er i dag stedet, hvor de spanske konger bliver begravet. Ligger omkring 1 time i bil fra Madrid.
  • Mallorca – Fra Valencia kan du på under en time flyve til den populære spanske ø. Der er naturligvis også mulighed for billig billeje på Mallorca.


God tur til Spanien!