Billeje USA

Afsnit til billeje i USA

Hører du til de mange, som brændende ønsker sig at cruise i en fed amerikanerbil tværs hen over det amerikanske kontinent ad den ikoniske Route 66? Eller går dine planer mere i retning af at have en lækker udlejningsbil at køre rundt i, mens du besøger USA for en kortere periode? Begge dele er naturligvis mulige, og i begge tilfælde kan det betale sig at booke lejebilen online hjemmefra. Læs med, og find ud af, hvor lidt det koster.

Når du lejer bil i USA, kan du nemt og billigt komme omkring på både de meget store og de mindre afstande. Når det kommer til prisen for at leje en bil, så vil du hurtigt erfare, at der kan være prisforskelle, men at priserne er markant lavere end herhjemme.

Biludlejning i USA

Der findes et hav af biludlejningsfirmaer i USA. For en meget stor del af trafikken foregår i personbiler. Derfor er det ikke svært at finde et firma, der lejer biler ud, uanset hvor i USA, turen går hen.

Du finder naturligvis alle de store udlejere af biler som for eksempel Hertz, Avis, Rentalcar og Sixt i USA. Deres generelle prisniveau er lavt sammenlignet med priserne i Danmark og resten af Europa.

Men kigger du dig lidt mere omkring, kan du også finde en masse mindre kendte biludlejningsfirmaer. De dækker typisk en eller flere stater, eller tilbyder billeje helt lokalt i USA.

Hører du til en af dem, som drømmer om at tage Route 66 eller andre tilsvarende meget lange strækninger på tværs af USA, kan du finde både rejse- og biludlejningsbureauer, som har specialiseret sig i netop denne populære form for turisme.

Så her kan du komme ud på et af dit livs store køreoplevelser til ganske fornuftige priser – og tilmed køre i nogle virkelig fede biler, som typisk både har automatgear og god plads i kabinen. Men til gengæld også tit er ret tørstige at holde med benzin.

Biludlejning med speciale i langtur

Sådan finder du nemmest den billigste billeje i USA

At finde den rette og den billigste billeje i USA kan være noget af en opgave. For dels er der store forskellige på både priser og regler. For der er trods alt tale om mere end 50 stater. Og dels er der et hav af udbydere, hvilket kan det gøre det temmelig uoverskueligt at få et overblik over mulighederne netop der, hvor du skal hen.

Det er lige her, vores sammenligningstjeneste kan komme dig til undsætning. For med den kan din kommende leje af bil i USA blive en meget mere overskuelig sag.

Det eneste du behøver, er at udfylde disse felter:

  • Din destination
  • Startdato og slutdato
  • Chaufførens alder


Når det er gjort, får du liste over de biludlejningsfirmaer på den valgte destination, hvor du kan booke billejen online.

Du kan sortere listen på flere forskellige måde, så du f.eks. får vist det billigste sted først. Du kan også sortere efter bil- eller bilstørrelse, og på den måde nemmere finde det billigste sted at leje drømmebilen.

USA dækker et nærmest ubegribeligt stort område. Derfor kan de enkelte stater være meget forskellige. Så uanset om du rejer for business eller pleasure i Guds og bilernes egen land, venter der dig nogle helt unikke oplevelser.

Skal du mest køre i den samme by eller den samme stat, så bør du give dig tid til også at se de lokale seværdigheder, nu du er i USA. F.eks. finder du Disneyland i flere forskellige stater. Og kommer du til f.eks. New York, er Frihedsgudinden et ”must see”.

Det samme gælder, hvis du mest skal cruise ud ad hovedvejen. Tag gerne en afstikker ind til de større byer, efterhånden som du kommer frem. Eller nyd maden og stemningen på en af de mange dinners, der ligger ud til de store hovedveje.

Så husk at booke både din rejse og din leje af bil i USA, så du også har tid til at opleve noget, der ligger længere væk.

Kort sagt: Kom ud at få nogle kilometer i hjulene. Tjek den nærmeste storby med dens skyskrabere og byens puls. Eller kør en tur ud i det blå, og oplev landets store vidder. USA og dets mangfoldige landskaber, endeløse highways, imponerende skyskrabere, ørkenområder og frodige landsbyer. USA har det hele.

Og når du har lejet en bil i USA, har du alletiders mulighed for at planlægge diverse ture, hvor du kan opleve så meget som muligt på helt egen hånd. Læs eventuelt mere og se priser på billeje i New York, tilbud på biludlejning i Florida/Miami samt billig lejebil i Californien/Los Angeles.

Der er virkelig meget at se på i USA

Planlæg det meste hjemmefra

Hvis du gerne vil rejse på en måde, hvor du får det optimale ud af turen, så er det en god idé at planlægge så meget som muligt hjemmefra. Det giver dig mest ro, og du når mest, når du ved, hvad der står på programmet fra dag til dag.

Uanset om du skal på et roadtrip, på weekend eller på forretningsrejse, så book så meget som muligt på forhånd. Det gælder både dit ophold, mange af oplevelserne og leje af bilen.

Og husk at lægge tid ind til uventede oplevelser.