Billeje Aarhus

Afsnit til billeje i Aarhus

Skal du leje en bil i Smilets by Aarhus, har du mange valgmuligheder. For i Aarhus finder du både de store internationale og danske kæder, samt en række mere lokale operatører. Få overblik over, hvordan du finder den billigste biludlejning i Aarhus, og hvilke seværdigheder byen byder på.

Har du brug for at leje en bil i Aarhus til enten din ferietur, et familiebesøg eller i en arbejdsrelateret sammenhæng, finder du masser af biludlejningsfirmaer i Smilets by.

Særligt omkring Aarhus banegård finder du en stor koncentration af både internationale og danske biludlejningskæder. Samt en række mere lokale aktører. Tilsvarende finder du også flere af de internationale biludlejningskæder repræsenteret i Aarhus lufthavn i Tirstrup.

Billig billeje i Aarhus

Med så mange forskellige valgmuligheder er det klart, at konkurrencen er hårdere i Aarhus-området end i mange andre jyske byer. Det mærkes ikke nær så meget på priserne hos de store biludlejningskæder. Men hos de mange andre udbydere af biludlejning i Aarhus.

Du finder også flere af de landsdækkende biludlejningskæder som Lej et lig og Oscars repræsenteret i Aarhus. Nogle af dem endda med flere kontorer.

Samt helt lokale aktører som lejer biler ud.

Det gør det muligt at få en rigtig billig billeje til en fast pris pr. dag på et par hundrede kroner og opefter – typisk med 100 km inkluderet i prisen ekskl. brændstofudgifter.

Det er også muligt at leje privatbiler gennem udlejningstjenester som f.eks. GoMore. Her kan du finde private lejebiler, som står over hele Aarhus og omegn – lige til at køre afsted i.

Nogle af dem endda uden at du behøver hente nøglen. De kan nemlig startes med tjenestens app, som også bruges til at booke bilen og dokumentere eventuelle skader før og efter kørslen.

Privat biludlejning i Aarhus

Find nemt billig leje af bil Aarhus

Med så stort et udbud af lejebiler i Aarhus er det nemt at komme til at leje for dyrt.

Det er her vores prissammenligningstjeneste kommer ind i billedet. Den giver dig et let overblik over de mange forskellige udlejningsmuligheder, som passer til netop dit behov.

Bare vælg Aarhus i listen, angiv start- og sluttidspunkt for billejen, og hvor gammel chaufføren er. Så kommer vi med de bedste bud på biludlejning i Aarhus sorteret efter pris.

Det gør det nemt at finde den billigste biludlejning i Aarhus.

Masser af seværdigheder i Aarhus, som du kan køre forbi

Aarhus bugner af spændende seværdigheder. Så næsten uanset hvad du interesserer dig for, eller hvad du synes er sjovt, finder du noget, der er værd at køre efter.

Så når du alligevel har lejet en bil, kan du lige så godt benytte lejligheden til at køre forbi f.eks.:

  • Tivoli Friheden, som er Aarhus’ bud på en klassisk forlystelsespark midt i byen.
  • Den gamle by med sin gammeldags købmandshandel og hyggelige stræder.
  • Kunstmuseet ARoS med den karakteristiske kulørte glasgang med udsigt over hele Aarhus.
  • Stenomuseet – et videnskabshistorisk museum for hele familien i stil med Experimentarium.
  • Den uendelige bro – badebrospendanten til ARoS placeret ved Ballehage strand i Aarhus bugt.
  • Outdoor Games i Brabrand, hvis du er til splatterpistoler, sumo-stafet eller bueskydning.