At minilease er en smart mulighed for at have bil i en kortere periode til ferie, i forbindelse med flytning eller jobskifte. Eller fordi du bare gerne vil prøve en bestemt biltype eller bilmodel af. Med vores prissammenligningstjeneste er det nemt for dig at finde den billigste minileasing på tværs af de selskaber, som tilbyder muligheden.

Minilease af en bil er en fordel, hvis du kun har brug for en bil i en kortere periode. Det kan være i forbindelse med en ferie, eller hvis du flytter eller skifter job.

Det kan også være, at du gerne vil købe en ny bil og overvejer, hvilken det skal være. Hvis du for eksempel overvejer at skifte til en elbil, kan det være rart at have prøvet at køre i en i en periode, så du har en forbindelse for fordelene og ulemperne ved den.

Eller også har du bare altid drømt om at køre i en sej sportsvogn eller kæmpe firhjulstrækker af et af de kendte mærker – om ikke bare så for en kort periode.

Hvad skal du overveje ved kortidsleasing?

Når du minileaser en bil, skal du selvfølgelig først og fremmest overveje, hvor stor en bil du har brug for, hvor mange døre den skal have, og hvor stort bagagerummet skal være.

Overvej derefter typen af bilen. Skal det være en diesel, benzin eller elbil? Se både på priser og på, hvad der vil passe til dit behov. Elbiler egner sig for eksempel godt til bilkørsel, mens benzinbiler typisk er bedre til dig, der kører langt hver dag.

Du skal også være opmærksom på, hvilke omkostninger der er inkluderet i prisen. Typisk er en del af omkostningerne inkluderet, da der er tale om en kortere periode. F.eks. forsikring og brændstof.

Men som regel er antallet af kilometer begrænset. Så husk at få afstemt kilometertallet med det, du forventer at køre i leasingperioden. Ellers kommer der en dyr efterregning.

Du skal derudover også være opmærksom på, at du typisk ikke kan opsige en minileasingaftale, men skal betale for hele perioden.

Hvor kan du månedsleje en bil henne?

Alle de store selskaber som Avis, Europcar, Hertz, Budget og Sixt tilbyder minileasing af biler, typisk hvor du leaser bilen en måned ad gangen. Derudover findes der også mange leasingselskaber, som giver dig muligheden for at lease bilen i en kortere periode på en måned eller seks uger.

Gennem Go More har du også mulighed for at lease biler i en kortere periode. Typisk en til fire måneder, hvis du ikke ønsker en standardkontrakt på 24-36 måneder.

Endelig findes der leasingselskaber, som har specialiseret sig i at lease sportsvogne, firhjulstrækkere og autocampere ud for korte perioder.

Sådan finder du den billigste bil til minilease

Med så mange forskellige løsninger at vælge imellem, kommer du nemt til at bruge lang tid på at finde en bil til minileasing, hvis du skal se på alle de relevante hjemmesider.

I stedet er det langt smartere, at du benytter dig af vores prissammenligningstjeneste. Her skal du bare indtaste, hvornår du har brug for bilen, og hvor gammel chaufføren er. Derefter bliver du vist de relevante biler for dig på tværs af de forskellige selskaber. Og kan så booke dem direkte på deres hjemmeside.

Så på et par minutter kan du finde og minilease den drømmebil, som du altid har ønsket dig.

Rigtig god fornøjelse med din bil på korttidsleasing.