Billeje Bornholm

Afsnit til billeje på Bornholm

Skal du på besøg på Danmarks dejligste ferieø Bornholm, kommer du hurtigst dertil med fly. Du kan også tage toget til Køge eller Ystad, og rejse med færgen som gående passager. Og kan så leje en bil på Bornholm. Det sparer dig for køreturen til færgen. Læs mere om biludlejning på Bornholm, og hvilke seværdigheder, du kan lægge vejen forbi, når du alligevel er ude at køre.

Der er dejligt på Bornholm. Men det er bare så besværligt at komme derover. For med en placering langt ude i Østersøen, skal du enten tage færgen eller flyve derover.

Samt køre hele vejen til enten Køge eller Ystad, hvis du vælger at tage færgen.

Spring køreturen over med billeje på Bornholm

Tager du flyet, eller vælger du at tage toget til færgen, og rejse over som gående passager, kommer du til at mangle bilen, når du kommer til Bornholm. For selv om afstandene på øen ikke er længere, end du i princippet kan cykle rundt, er det måske ikke særlig praktisk. Hverken hvis du har en stor oppakning med, eller skal rundt til forretningsmøder på øen.

Leje af bil på Bornholm er en populær løsning for dem, som flyver eller ikke kører selv. Derfor finder du både alle de store internationale udlejningsfirmaer som AVIS, Europcar eller Budget, og den landsdækkende biludlejningskæde Oscar Biludlejning. Samt en række lokale aktører som f.eks. Billeje Bornholm og nogle bilhandlere og værksteder, som også lejer biler ud.

Stort set alle bureauerne er placeret i Rønne eller Rønne Lufthavn, fordi det er de to steder, folk ankommer til øen. Og flere af dem har kontorer begge steder.

Billig biludlejning Bornholm

Selv om det måske ikke virker som det helt store udvalg inden for biludlejning på Bornholm, er det rigeligt i forhold til øens størrelse og behovet.

Derfor er konkurrencen overraskende høj, og priserne derfor overkommelige. Særligt hos de lokale udlejningsfirmaer. For kæderne kører som oftest med de standardpriser, som gælder over resten af landet. Men booker du f.eks. billeje på Bornholm sammen med din fly- eller færgebillet, kan du tit få en billigere pris.

Desværre er antallet af udlejningsmuligheder så mange, at du skal bruge en masse tid på både at tjekke hjemmesider og ringe rundt, hvis du vil have et komplet overblik over prisniveauet for billeje på Bornholm.

Det behøver du heldigvis ikke. For ved hjælp af vores prissammenligner, kan du hurtigt få overblik over, hvad det koster at leje præcis den slags bil, som du har brug for på din bornholmertur.

Alt hvad du skal gøre, er at vælge Bornholm som destination, angive hvornår fra og til du har brug for bilen, samt chaufførens alder. Så får du vist alle de ledige lejebiler, der er på Bornholm i perioden. Samt hvor meget de koster at leje.

Derefter er det bare at finde den rigtige bil, og klikke sig ind på onlinebookingen hos udlejningsbureauet.

Så er bilen sikret til din næste tur til Bornholm.

Nem leje af bil Bornholm

Bornholmske seværdigheder, du bør lægge vejen forbi

Antallet af seværdigheder på Bornholm er så kæmpestort, at det er alt for omfattende at nævne dem alle.

Men som det mindste bør du ikke snyde dig selv for:

  • Hammershus borgruin, som ligger flot og højt på øens nordspids, og bl.a. husede Leonora Christina i en række af de 22 år, hun sad i fangenskab.
  • Hammershus besøgscenter ligger lige ved siden af Hammershus, og fortæller historien om Hammershus på en ny flot måde – og så kan du få lækker dansk mad i restauranten.
  • Østerlars rundkirke er den største af de kendte rundkirker på Bornholm, indeholder flotte kalkmalerier, og har et kirkerum, som skaber en ophøjet ro omkring dig.
  • Ekkodalen i Almindingen er en turistklassiker, hvor generationer af besøgende har skålet ”Hvad drikker Møller” og andre finurlige ekko-spørgsmål.
  • Glaspusterier og silderøgerier er en anden af øens klassiske attraktioner, som hvert år trækker tusinder af besøgende. De findes over hele øen.


God tur til Bornholm.