Lej flyttebil

Fra kun 249 kr. pr. dag

Skal du flytte, vælger mange at leje en flyttebil, og klarer flytningen selv med familiens og gode venners hjælp. Det har skabt en hel branche af udlejningsfirmaer, som har specialiseret sig i at udleje kasse- og mindre lastvogne, som kan køres på almindeligt kørekort. Få overblik over hvor du finder den billigste flyttebil til leje, og en række tips til, hvad du skal tjekke, før du kører fra udlejningsfirmaet.

En flytning kan i princippet klares på to måder:

  • Enten hyrer du et flyttefirma, som klarer opgaven for dig.
  • Eller også samler du venner og familie, og så klarer I det sammen.

Det sidste er langt det billigste. For de fleste stiller gerne op, hvis du sørger for mad og drikke i løbet af dagen.

Men du har en udfordring: For med mindre én i vennekredsen har en varevogn eller lastbil af en eller anden størrelse, er du nødt til at skulle ud at leje en flyttebil. Og netop det, kan vi her hos Billejer.dk hjælpe  – og endda til billige priser!

Du får følgende fordele

icon4

Fleksibel

Lej en flyttebil i blot et par timer eller i flere dage

icon5

Billig flytning

Lej en flyttebil fra blot 249 kr. pr dag.

icon1

Forsikring

Prisen er inkl. forsikring

icon6

Inkl. kilometer

Der er 100 km inkluderet i prisen

Hvor finder du udlejning af flyttebiler til en billig penge?

Prisen på leje af flyttebil skal naturligvis være så lav som muligt.

Og da du jo ikke skal bruge bilen andet end den ene dag, og du ikke har behov for, at den er pæn og præsentabel, eller ekstra komfortabel at køre, behøver det ikke være den nyeste model.

Bare varerummet og ladet er pænt, rent og har en god og reel størrelse, og taget eller presenningen er tæt, er den velegnet til opgaven. Skidt med om den har et par buler, lidt rust og måske en lidt kedelig farve.

Netop den type flyttebiler er der opstået en hel lille industri af udlejningsfirmaer, som har specialiseret sig i at udleje. De tilbyder ældre, men stadig fuldt forsvarlige og sikre varevogne og små lastbiler, som du kan leje til en rigtig god pris. Og som du kan køre med et almindeligt kørekort.

Det startede med Lejetlig.dk i København, som snart udviklede sig til en landsdækkende kæde. Og siden er der kommet flere til. Både landsdækkende og helt lokale flyttebil-udlejningsbureauer i de større byer.

Find nemt det billigste sted at leje flyttebil i nærheden af dig

Med så mange muligheder kan det være svært at finde frem til det udlejningsfirma, som har den mest optimale flyttebil til din flytning.

Men i stedet for selv at trawle hjemmesider igennem eller ringe rundt, kan du bruge vores prissammenligner til at sikre dig den billigste flyttebil-udlejning.

Alt hvad du skal gøre, er at vælge den lokation, som du skal køre fra eller til, angive hvilke datoer du skal bruge flyttebilen til og fra, samt hvor gammel chaufføren af flyttebilen er.

Så får du vist alle de flyttebiler, som lejes ud i dit lokalområde – eller der hvor du skal flytte hen. For skal du ikke flytte så langt igen, kan det være smart at leje flyttebilen, der hvor du kommer til at bo. Så sparer du tilbageturen med flyttebilen, når du er færdig og godt træt af at flytte.

Tjekliste til leje af flyttebil

Hvad siger kunder om leje af flyttebil