Billeje Odense

Afsnit til billeje i Odense

Har du brug for leje af bil i Odense, er der mange forskellige muligheder. For både alle de store internationale og danske biludlejningskæder er repræsenteret, og der findes også flere lokale aktører, som lejer biler ud til en yderst attraktiv pris. Læs med her, få overblik over biludlejning i Odense, og hvad du skal se af seværdigheder, når du alligevel er i byen.

Odense ligger lige midt på Fyn – og næsten midt i Danmark.

Det har gjort den gamle købstad til et populært stop for rejsende i mere end 1000 år – og til et godt sted at placere virksomheder, messecentre og andre erhvervsorienterede rejsemål. Samtidig er det nemt og hurtigt at komme til Odense både med bil, bus, tog og fly.

Så vil du spare køreturen, er det oplagt at tage offentlig transport eller fly, og leje en bil lokalt i byen.

Billig biludlejning i Odense

Det kan selvfølgelig også være, at du bor i Odense, og har brug for at leje en bil til f.eks. ferieturen, en flytning eller en udflugt med hele familien.

Så ved du sikkert allerede, at alle de store internationale biludlejningsfirmaer som Sixt, AVIS, Hertz og Europcar har kontorer i byen. Og at de danske kæder som f.eks. Oscar, Lej et lig og Østergaard biler også er repræsenteret i Odense.

Endelig er der en række mere lokale udbydere – både deciderede biludlejningsfirmaer og autoværksteder – som lejer biler ud i Odense.

Det gør konkurrencen på leje af bil i Odense hård. Det mærkes måske ikke så meget på kædernes priser, men mere hos de små lokale biludlejninger i Odense.

Med så stort et udbud af biludlejningsfirmaer i og omkring Odense kan det være svært at finde dem, som har det bedste tilbud til dig.

Derfor har vi bygget en prissammenligner, som gør det nemt at finde ikke alene det billigste, men også det bedste sted at leje bil i Odense.

Alt hvad du skal gøre, er at vælge Odense som det sted, du vil leje bilen, hvornår du skal bruge bilen fra og til, samt hvor gammel chaufføren er.

Så får du en oversigt over de biludlejningsfirmaer, som vi samarbejder med i Odense – og kan nemt se, hvad det koster, hvilke biltyper de udlejer og klikke dig videre direkte til firmaets online booking på nettet. Men kun, hvis de tilbyder online booking.

Hvordan finder det bedste sted at leje af bil i Odense?

Seværdigheder i Odense, du bør køre forbi i din lejebil

Kommer du udenbys fra, og skal være i Odense et par dag, bør du helt klart lægge vejen forbi disse seværdigheder, når du alligevel har lejet en bil:

  • C. Andersens hus – besøg den verdenskendte digters barndomshjem (særligt hvis du har mindre børn).
  • Danmarks Jernbanemuseum – er du vild med tog, er jernbanemuseet et must for både dig og ungerne.
  • Odense Zoo – byens zoologiske have er kendt for at give dyrene ekstra gode forhold, og for at du kan komme helt tæt på.
  • Egeskov slot – har altid noget både spændende og hyggeligt at byde på, uanset hvornår på året du kommer forbi.
  • Kunstmuseum Brandts – ligger i byens gamle klædefabrik, og byder på mere end 10 kunstudstillinger hen over året.

Og er du træt af at køre i din lejebil, kan du også bare trave en tur i de gamle gader og stræder i byens centrum. Her finder du masser af hyggelige butikker, caféer, restauranter og værtshuse.

God tur!