Billeje Flensborg

Afsnit til billeje i Flensborg

Lejer du bilen i Flensborg, får du den til en brøkdel af, hvad det koster at leje en bil herhjemme. Desuden får du en unik mulighed for at se dig omkring i den gamle havneby og det unikke marsklandskab omkring byen. Samtidig kan du hurtigt og nemt køre både tilbage over grænsen til Danmark eller ud i resten af Europa. Find den billigste billeje i Flensborg med vores prissammenligningstjeneste.

Flere og flere danskere får øjnene op for fordelene ved at leje bil i Flensborg. For så snart vi kommer over grænsen til Tyskland, falder prisen på billeje – men vilkårene er nøjagtig de sammen.

Det gør det attraktivt at finde biludlejning i Flensborg.

Biludlejning i Flensborg

Stort set alle de store, internationale biludlejningsfirmaer har for længst set markedet for at leje biler ud i Flensborg til de afgiftsplagede danskere.

Derfor finder du både:


repræsenteret centralt i byen. Alle ligger inden for kort afstand fra byens togstation. Altså kan du nemt gå, eller billigt tage en taxa hen og hente din udlejningsbil.

Du finder også en række lidt mindre kendte, tyske biludlejningsfirmaer rundt om i Flensburg. Her får du oftest en lavere pris på billeje end hos de helt store. Med stort set samme vilkår.

Desuden er det oftest også kun hos dem, du finder billeje i Flensborg med fri kilometer. Og typisk har de også tit et større antal kilometer inkluderet i lejeaftalen, end du får hos de store bureauer.

De lokale, tyske udlejningsfirmaer har typisk afdelinger i andre større, tyske byer. Så hvis du skal videre ned i Tyskland, behøver du ikke nødvendigvis køre retur til Flensburg, når du skal aflevere bilen. Men planlægger du at køre tilbage til Danmark, er det kun de internationale udlejningsbureauer, som tilbyder denne mulighed.

Vil du gerne finde den billigste billeje i Flensborg uden at skulle bruge tid på at trawle hjemmesider igennem eller ringe til de forskellige biludlejningskontorer i den nordtyske by?

Så tjek vores prissammenligningstjeneste her på siden.

Alt hvad du skal gøre, er at angive afhentningsstedet – Flensburg – og hvornår du henter og afleverer bilen igen. Samt hvor gammel chaufføren er.

Så får du en let overskuelig oversigt over alle de muligheder, du har for at leje bil lige syd for grænsen.

Det gør det nemt at finde den billigste biludlejning, når køreturen starter ud i Flensborg.

Sådan finder du nemmest den billigste billeje i Flensborg

Værd at se, når du er i Flensborg

Når du alligevel er i Flensborg for at hente din lejebil, kan du med fordel tjekke byens gamle, idylliske kvarterer ud. Særligt i området omkring Rote Strasse finder du en næsten uspoleret bydel, som har stået stort set urørt siden middelalderen. Det er kort sagt som at træde ind i en tidslomme. Både når det kommer til husenes byggestil og de mange restauranter, caféer og butikker, du finder i området.

Når sulten melder sig, finder du både spisesteder med de klassiske, tyske retter, ligesom du finder et righoldigt udvalg af både italiensk, tyrkisk, fransk og spansk mad i Flensborg.

Har du familien med, kan en tur på Phänomenta give masser af sjov læring og overraskende ahaoplevelser. Det er et oplevelsesmuseum i stil med det danske Experimentarium. Så her er både store og små pilfingre velkomne.

Vil du også udnytte mulighederne for at købe toldfrit, finder du oftest varerne billigere end i grænsebutikkerne, hvis du handler i Flensborg. F.eks. i shoppingcentret Citti-Park.