Lej minibusSkal hele familien – eller alle vennerne – på tur, er en minibus en smart og billig måde at komme frem på. Her er der plads til 9 personer inkl. føreren. Så skal I på ferie, i en forlystelsespark, på weekend eller til fodboldkamp, er det en perfekt løsning, når I skal flere afsted. Men hvor lejer du så minibussen billigst? Det kan du finde ud af med vores prissammenligner. Skal familien på tur – eller skal du og alle vennerne til fodbold, polterabend eller noget helt tredje? Så kan I med fordele leje en minibus – og spare jer selv for en masse transportudgifter. Og miljøet for en masse forurening og CO2-udledning.

Hvor finder du en minibus-udlejning?

Det er ikke svært at finde et sted at leje en minibus. De fleste af de store internationale biludlejningsfirmaer som Hertz, Avis, Budget og Europcar tilbyder også leje af minibus. Og flere af de landsdækkende danske udlejningsfirmaer som f.eks. Oscarbil, har også minibusser i deres sortiment. Desuden kan du også finde private minibusser, du kan leje gennem GoMore. Og endelig er der også enkelte helt lokale udlejningsfirmaer, som nogle gange også har en minibus til leje. En særlig detalje er muligheden for at leje en minibus med chauffør. Det kan f.eks. ske gennem de lokale turistbusfirmaer. Det er dog en helt anden pris i forhold til at leje og køre minibussen selv. Til gengæld slipper du for, at én af jer skal holde jer ædru, så I kan køre minibussen hjem igen.

Hvad skal du overveje, når du skal leje en minibus

Først og fremmest skal du vælge en minibus, som passer til det kørekort, du har. Det er typisk ikke noget problem, fordi de fleste udlejningsfirmaer kun har minibusser til leje, som kan køres på et almindeligt B-kørekort. Dernæst skal du undersøge, præcis hvor mange sæder, der er i den minibus, du overvejer at leje. For det er ikke alle minibusser, som har 8 siddepladser foruden førersædet. Så vær helt sikker, hvis det er et must, at du kan have 9 personer med i minibussen. Endelig skal du være opmærksom på, at de fleste udlejningsfirmaer sender en efterregning, hvis de skal rydde op efter jer i minibussen. Så sørg for, at bussen fremstår pæn og ren, når du afleverer den.

Sådan finder du den billigste leje af minibus

Med så mange forskellige muligheder for at leje en minibus, kan det være svært at få overblik over markedet – og være svært at finde den rigtige minibus at leje, som passer til jeres behov. Det er her vores sammenligningstjeneste kan hjælpe dig. Med den kan du – uden at det koster dig en krone – nemt finde en minibus, der er billigt til leje lige i nærheden af, hvor du bor. Alt hvad du skal gøre, er at vælge, hvilken by du vil leje minibussen i, og angive hvornår fra og til du skal bruge den, samt hvor gammel chaufføren er. Så får du en liste over de minibusser, som er ledige, når du skal bruge dem, og kan se, hvor meget de koster. Du kan også vælge hvilken type minibus, du har brug for – og så kun få vist de ledige minibusser, der matcher dit valg. Så kan du nemt finde det billigste sted at leje en minibus. God tur.