Billeje København

Afsnit til billeje i København

Skal du leje en bil i København, har du rigtig mange muligheder. For ud over de store, internationale kæder, finder du en lang række lokale biludlejningsfirmaer i København, hvor du tit kan leje bil til billige penge. Særligt, hvis bilen ikke behøver at være af nyere dato. Læs med, og få alt at vide om biludlejning i København.

Skal du til København, og vælger at tage toget, bussen eller et fly, kan du forholdsvis nemt og hurtigt leje en bil. På den måde kan du blive mobil, og komme omkring i og omkring Storkøbenhavn, uden at møde træt frem, fordi du måske har kørt fra den helt anden ende af landet.

Det er rent nemt at komme til at leje en bil i København. De store internationale biludlejningsfirmaer er repræsenteret med eget kontor både i Københavns lufthavn og på Københavns hovedbane – eller lige inden for gåafstand af hovedbanegården.

Og der findes mange andre muligheder for at leje en bil i København.

Billig biludlejning i København

Derfor er der stor konkurrence på billeje i København. Det smitter måske ikke så meget af på prisniveauet hos de store kæder som AVIS, Hertz, Europcar eller SIXT.

Men hos de lokale biludlejningsfirmaer er prisen væsentlig lavere end i resten af landet. Samtidig finder du en række biludlejningsfirmaer, som går all ind på discount biludlejning i København. Her kan du tit leje bilen til en lav fast pris pr. dag – som dog ikke omfatter brændstof eller kørte kilometer

Et andet lavpriskoncept inden for billeje er det kendte udlejningsfirma ”Lej et lig”. Det er en biludlejningsvirksomhed, som har specialiseret sig i udlejning af gamle og måske lidt ramponerede varebiler. De tilbyder også udlejning af ældre personbiler og minibusser til en fast pris pr. dag inkl. 100 kilometer.

Stort set alle udlejningsfirmaer – både de lokale, de landsdækkende danske kæder og de internationale – tilbyder booking online. På den måde kan du nemt leje bilen på forhånd. Så står den klar til dig, når du ankommer til København.

En anden mulighed er privat biludlejning i København gennem biludlejningsfirmaer som f.eks. GoMore. Her lejer du bilen af en privatperson gennem tjenestens hjemmeside til den pris, som ejeren har fastsat. Flere af bilerne er nøglefri.

De kræver, at du downloader biludlejerens app. Så kan du booke bilen fra appen, bliver vist hen til, hvor den holder, og starter den nøglefrit ved hjælp af tjenestens app. Før og efter kørslen tager du billeder af bilens sider med appen, så der er dokumentation for eventuelle skader.

Privat biludlejning i København

Sådan finder du den billigste biludlejning i København

Med så mange biludlejningsfirmaer i København kan det være svært at finde den billigste.

Men bruger du vores prissammenligningstjeneste, finder du nemt det billigste sted at leje en bil i København – uanset hvilken type bil og hvor længe, du skal leje den.

Bare vælg København, og hvornår du henter og afleverer bilen igen. Samt hvor gammel chaufføren er.

Så får du en let overskuelig oversigt over alle de muligheder for biludlejning i København, som passer til dit behov.

Masser af seværdigheder i København

Når du alligevel har lejet en bil i København, kan du lige så godt lægge vejen forbi en af de mange seværdigheder, som København på det nærmeste bugner med.

Besøg den klassiske forlystelsespark Tivoli lige over for Københavns hovedbanegård. Eller tag lejebilen. og kør mod nord, og besøg Dyrehavsbakken ved Klampenborg. Begge steder finder du et sandt overflødighedshorn af kørende forlystelser, underholdning og spisesteder. Men husk, at begge steder kun har åbent i sommersæsonen, samt omkring Halloween og jul.

Har du familien med, kan du også tage turen ud til Hellerup og besøge Experimentarium. Det er et videnskabeligt museum, hvor hele familien hver for sig eller gennem sjove holdaktiviteter kan lære en masse om videnskabens indvirkning på hverdagen.

Og er I alligevel derude omkring, skal du ikke snyde jer selv for en tur på Langelinie kaj, eller et kig på Den lille havfrue.