Billeje Kreta

Afsnit til billeje på Kreta

Går din næste rejse til Grækenlands største og sydligst beliggende ø, Kreta, så får du den maksimale fleksibilitet, når du lejer en bil dernede. Med en lejet bil til rådighed har du bedre mulighed for at komme omkring og opleve de mange seværdigheder og naturskønne områder. Find bilen her, book den online hjemmefra, og vær godt kørende på din ferie på skønne Kreta.

Der er adskillige biludlejningsfirmaer på øen, som hellere end gerne vil leje dig en bil. De mest iøjnefaldende af dem er de store internationale firmaer som for eksempel Hertz, Avis, Sixt og Europcar. Du vil også støde på tilbud fra lokale udlejningsfirmaer som f.eks. Easy Terra på Kreta.

Mange muligheder for at booke leje af bil på Kreta

Billeje på Kreta kan foretages, lige så snart du ankommer til lufthavnen. Her vil du meget nemt kunne få øje på de store international biludlejere, som alle har kontorer i eller lige omkring lufthavnen

Men du får klart de billigste priser på at leje bil på Kreta, hvis du vælger de landsdækkende græske eller de helt lokale biludlejere på øen. De største af den første slags har også kontor i eller omkring lufthavnen. Men de små, lokale skal du enten kende på forhånd, eller være klar til at bevæge dig lidt længere væk fra lufthavnen for at finde.

Lejer du helt lokalt, bør du altid tjekke, hvorvidt billejen inkluderer forsikring, hvor stor selvrisikoen er, hvis der er forsikring inkluderet på bilen, samt om du selv skal tanke bilen op, før du afleverer den. For trafikkulturen er væsentlig mere sydlandsk, end du kender den herhjemmefra. Så der bliver nemt bøjet en kofanger eller to.

Heldigvis kan du klare billejen hjemmefra med vores prissammenligningstjeneste. Her finder du både de store internationale, de landsdækkende græske udlejningskæder og de helt små lokale udlejere, som tilbyder online booking fra deres hjemmeside.

Så vil du have en genvej til at finde den billigste leje a bil på Kreta, skal du bare angive:

  • Din lokation – Kreta
  • Hvor når du skal leje bilen fra og til
  • Chaufførens alder


Så får du en oversigt over de udlejningsbiler, som er ledige i den pågældende tidsperiode hos de forskellige udlejningsbureauer. Og kan så klikke dig videre til udlejningsfirmaets booking-side.

Så kan du have bilen stående klar i lufthavnen, når du ankommer.

Skyd genvej til billig biludlejning på Kreta

Hvad skal du opleve på Kreta?

Uanset om dit ophold på den skønne græske ø er af kortere eller længere varighed, så bør du bestemt opsøge nogle af de mange seværdigheder, som øen har at byde på. Det gør du nemmest og mest bekvemt i en lejet bil.

I en bil kommer du nemt ud til sådan noget som for eksempel Cave of Zeus. Her får du dig en meget spektakulær underjordisk tur i de imponerende huler.

Du kan også køre ud til Santorini med de mange karakteristiske hvide huse, som ligger lige ud til det azurblå Ægæerhav. Eller tage en tur ud til det store, ikoniske Knossos palads, som er et must see, når du er på Kreta. Eller hvad med at sætte kursen mod det højeste bjerg Ida, som har sin top oppe i en højde af 2.456 m?

Der er i det hele taget en bred vifte af naturoplevelser og kulturelle perler at opsøge på Kreta. Sæt dig ind i din lejede bil, og tag en afstikker til alle øens spændende seværdigheder. Og få skabt nogle minder, du kan have resten af livet.